srijeda, 20. srpnja 2011.

I did it,and I like it!

Pitala sam vas jučer da li da stavim žuti crackle preko manikure koju ste mogli vidjeti u prethodnom postu.Rekli ste da baš i ne,ali ja sam htjela nešto svijetlo,veselo,a po ovoj vrućini mi je crackle najbrži izbor za nail art,jer mi se ne da crtkati po noktima,a htjela bih nešto posebnoSmiješak s namigivanjemI tako sam se odlučila da ipak stavim žuti crackle,i oduševljena sam!Nisam baš navikla nositi ovako svijetle boje,ali ova kombinacija mi se baš sviđa,a vama?

P7190070

P7190071

P7190073
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Broj komentara: 9:

  1. Prekrasni su ti nokti! Baš su fino narasli :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti,sada sam ih još i skratila,bili su još duži ;))

    OdgovoriIzbriši
  3. Crackle je super, meni se nije sviđala kombinacija boja s kojima si započela, zeleno i narandžasto...da je jedna bila boja, ili neka mrvicu tamnija, da ovaj lijepi crackle dođe do izražaja, bilo bi super.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pratim te i ovdje na blogu, osim kuhinje, iako ne ostavljam komentare. Ali ovo mi se baš sviđa i želim to i napisati. Prava ljetna kombinacija za noktiće. Super je, baš imaš lijepe nokte !

    OdgovoriIzbriši
  5. Chloe-hvala,draga :*

    NC- ;DDD

    Biberlee-nisam ni ja bila nešto previše oduševljena,ali pošto sam u zadnje vrijeme stavljala sve neke tamnije,htjela sam nešto svijetlo,veselo i ljetno,i sada mi se baš sviđa ;)

    Branka-puno ti hvala,draga :***

    OdgovoriIzbriši
  6. Crackle je i dalje odlican, ali mi se ne svidja uz ovu podlogu. Nekako mi sve izgleda isto (ne mogu da opisem) :D. Ja bi ipak stavila neku drugu boju cisto zbog kontrasta :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Na prvoj slici mi se kombinacija nikako ne svidja, dok mi je na druge dvije super, a ista manikura lol :)Mozda mi se na prvoj ne svidja jer je bas izbliza :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala vam na vašim komentarima,Nina :**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...