srijeda, 27. svibnja 2015.

Born Pretty store stamping plates review-BP-59

Pozdrav drage moje!
Nije me dugo bilo,kćer mi je imala krizmu,posao,i život općenito su mi uzeli sve slobodno vrijeme,pa mi nije ostalo ništa vremena za blog :(
Tako i kasnim sa recenzijama predivnih BP ploćica,koje su mi stigle prije nekih mjesec dana.






Danas ću vam predstaviti BP-59,iliti ovu malu sa slatkim macama i ostalim životinjicama.Ploćica je klasična BP ploćica sa neoštrim rubovima,uzorci su dosta duboko urezani za lagano prenošenje i nisam imala problema s njima,osim sa ovim tankim crtama kod mace i ovčica,tu sam morala ponoviti stamp,i to je jedini nedostatak ove ploćice.
Istu možete naći na Born pretty stranici,na ovom linku (klik),trenutno je snižena,pa je možete kupiti po cijeni od 1.99$.
Također BPS ima novosti u ponudi;njihove water decals naljepnice koje su sami dizajnirali i možete ih naći na ovom linku (klik)a od 29.05. u ponudi će se naći i nove prekrasne ploćice.Ja već imam svoje favorite,a ako se i vi odlučite ostaviti koju kunicu na njihovoj stranici,ne zaboravite na moj kod za popust od 10 %  LNNX31 

Slijede fotke ;)











Na fotki možete vidjeti i novi gel lak od Essencea;wild white ways,a i štambiljala sam sa novim crnim black is back.Samo ću vam reći da sam oduševljena s njima,a recenzija bude u jednom od narednih postova ;)
Slobodno mi u komentare napišite vaše favorite,planirate li kupiti koju od ovih novih ljepota?

Pusa,Nina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...