srijeda, 30. siječnja 2013.

Orkide Olivia #143 & #634-swatches & review-part 2

 

Danas ću vam pokazati preostala dva Orkide Olivia lakića koje sam dobila na recenziju od Diva web shopa.Riječ je o #143 i # 634.

 

#143 je lijepi roskasti lak sa sedefastim finishom,dosta je rijedak pa se kod aplikacije razlijeva po noktu,tako da ga morate nanositi u tankim slojevima.Četkica je ok kao i kod drugih Olivia lakova.Za potpunu prekrivenost su mu potrebna 2-3 tanja sloja za kratke nokte,a za duže i 3-4 sloja radi prekrivanja linije nokta.Po meni je ovaj lak savršen za french i ja bih ga svrstala među nude lakove.Na slikama su dva sloja bez tc-a i možete vidjeti da su vrhovi nokta prozirni.

 

Orkide Olivia #143

Orkide Olivia #143.JPG 2

Orkide Olivia #143.JPG 4

Orkide Olivia #143.JPG 3

Orkide Olivia #143.JPG 5

 

I zadnji lak,onaj što vas najviše zanima je #634.Iako u boćici izgleda kao crni lak sa sitnim glitterom,baza mu je skroz prozirna.Gliteri su plavi i svijetlo rozi.Pošto je proziran, ja sam ga nalakirala preko crnog Gabrini eleganta #338 kojeg isto moram pohvaliti,nakon tri dana nošenja samo su se malo vrhovi izlizali.Vratimo se na šljoke,aplikacija mu je super,četkica lijepo pokupi glittere i bez problema se rasporede po noktu,čak malo i matira finish.Na slikama su dva sloja Gabrinija i jedan sloj Olivie bez nadlaka.

 

Orkide Olivia #634

Orkide Olivia #634.JPG 2

Orkide Olivia #634.JPG 3

Orkide Olivia #634.JPG 4

Orkide Olivia #634.JPG 5

Koji lak vam se najviše sviđa?Jeste li već posjetili Divu i našli nešto za sebe?

 

*Proizvod poslan od strane uvoznika,za detalje pročitajte Disclosure policy

nedjelja, 27. siječnja 2013.

Orkide Olivia #94 & #95-swatches & reveiew-part 1

 

Orkide Olivia su turski lakovi koje proizvodi Orkide parfum & cosmetic,a  uvozi ga Dinler d.o.o., možete ih pronaći u Diva web shopu.

Lakovi su zapremnine 12 ml i koštaju 9.90 kn.

Danas ću vam pokazati prva dva;#94 i #95.

#94 je prekrasni plavi lak pun srebrnog shimmera koji je vidljiv i na noktu,vjerojatno zbog malo rijeđe formule laka.Za potpunu prekrivenost su potrebna dva-tri sloja,čekica je super,nisam imala puno za čistiti oko nokta,lijepo se maže.Na slikama su dva sloja,bez top coata,i sada vidim da sam mogla staviti još jedan sloj.

Orkide Olivia #94

Orkide Olivia #94.JPG 2

Orkide Olivia #94.JPG 3

 

# 95 je predivan lak boje fuksije,također sa puno srebrnog shimmera,koji se,nažalost,ne vidi na noktu kao kod prethodnog laka.Mislim da je razlog tomu što je ovaj super pigmentiran i zato “pojede” shimmer.Naime trebao mi je samo jedan sloj za potpunu prekrivenost.Malo se vidi,ali više kao neke mrvice,nego shimmer.Kada se preko njega stavi i nadlak,shimmer se potpuno gubi.To možete vidjeti na zadnje dvije slike;na kažiprstu i prstenjaku je jedan sloj sa nadlakom,a na ostala dva bez nadlaka.

Orkide Olivia #95

Orkide Olivia #95.JPG 2

Orkide Olivia #95.JPG 3

Orkide Olivia #95.JPG 4

Orkide Olivia #95.JPG 5

 

*Proizvod poslan od strane uvoznika,za detalje pročitajte Disclosure policy

Orkide Olivia nail polish-presentation

 

Jedna sam od 10 beauty blogerica koje je su gosp.Marija sa web shopa Diva i Lalica sa Nails for fun izabrale za recenziju proizvoda koje možete naći na već spomenutom web shopu.Više slika i ponudu Diva web shopa možete naći i na njihovoj Facebook stranici.

Izabrala sam četiri laka koji su mi stigli prije dva dana i uz njih sam na poklon dobila preslatke naušnice,hvala gosp.Marija ;D

P1170027 2

Diva naušnice

Swatcheve i recenzije sam podijelila na dva posta,jer ima dosta slika,pa da vas ne overloadam Smiješak s namigivanjem

Za sada toliko od mene Smiješak s namigivanjem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...