subota, 19. siječnja 2013.

Golden Rose Jolly Jewels #110-swatch & review


Jesam li već rekla kako obožavam turske lakove?Volim ih sve zbog njihove cijene naspram kvalitete,a jedni od najdražih su mi Golden Rose,njihovi Graffiti mi najbolje pucaju,magneti su super i uzorci najviše dolaze do izražaja,a sada su izbacili i kolekciju Jolly Jeweles,pretpostavljam po uzoru na Deborah Lippmann.
Nemam niti jedan DL lak,pa ne mogu usporediti kvalitetu,ali čak i sa svoje 34,00 kn koliko je GR JJ kod nas,znatno su jeftiniji od DL.Po meni,cijena bi mogla i biti malo manja,jer sam vidjela kod nekih susjednih blogerica,u Bosni su oko 14,00 kn(ako griješim ispravite me).Ali čak i ovako su jako popularni i čisto prekrasni ;D
Kada sam ih vidjela sve na okupu,nisam se mogla odlučiti koji ču kupiti,na kraju sam zaključila da većinu mogu “iskopirati”,pa sam uzela #110.
Baza mu je mliječno bijela,a u sebi ima sitni crni glitter i malo veće crvene glittere,jednom riječju,prekrasan.Lijepo se maže,glittera je puno i dobro se prenose na nokat,nisam ih morala “hvatati” po boćici.Suši se dosta brzo,pogotovo uz pomoć brzosušećeg nadlaka.Jedini nedostatak mu je prerijetka baza koja ne može držati toliku količinu glittera na mjestu,pa se malo “rasipa”,naime prvi put kada sam ga nalakirala stavila sam samo jedan sloj TC preko dva sloja JJ,pa je šljokica bilo po cijeloj kući ;D
Drugi put sam bila pametnija pa sam preko prvog sloja JJ stavila odmah TC,pa još jedan sloj JJ,i preko njega dva sloja TC-a,tako da sada nema “rasipanja” šljokica okolo.Ukratko,lak je predivan,obožavam ga,i slijedi vam spam slikama pošto je vrlo fotogeničan ;D
GR Jolly Jeweles (2)110
GR Jolly Jeweles (3)110
GR Jolly Jeweles 110 (2)
GR Jolly Jeweles 110 (4)
GR Jolly Jeweles 110 (5)
GR Jolly Jeweles 110 (6)
GR Jolly Jeweles 110
Imate li i vi kojeg od ljepotana iz ove kolekcije?

petak, 18. siječnja 2013.

Essence TE “you rock!”-press release

 

ess_TD_YouRock_1

Neka otvorena sezona koncerta započne- vrijeme je za glasnu muziku, ludu frizuru i partijanje kao da sutra ne postoji! Essence ima posljednje must have proizvode za koncertni izgled. S dugotrajnim teksturama i praktičnim pomagačima za osvježavanje, trend kolekcija “you rock” osigurava zadivljujući rock and roll stil. Fanovi će osvojiti pozornicu s ovim rock proizvodima.

Ova kolekcija će biti dostupna u DM-u početkom slijedećeg tjedna,pa pogledajmo što se sve nalazi u  njoj ;D

Slike se mogu povećati klikom ;D

essence you rock! – baza za sjenilo za oči

Kako bi imala savršen izgled tokom cijelog koncerta trebaš sjenilo za oči koje će ostati na mjestu. Ova baza za sjenilo za oči drži tvoje sjenilo upravo tamo gdje mu je mjesto i čak sadrži sjaj! Dostupno u 01 rock chick´s base.

ess_YouRock_ESbase

MPC 20,90 kn

 

esence you rock! – paleta sjenila za oči

Putuj bezbrižno na koncerte! U ovoj paleti sjenila za oči možeš naći šest pudrastih sjenila. S toliko puno mogućnosti i kombinacija garantirano ćeš imati savršen izgled za koncerte. U paletu je također uključeno: malo ogledalo, dvostruki aplikator i mini kajal za oči. Dostupno u 01 rock chick´s palette.

 

ess_YouRock_EyeshPaletteess_YouRock_EyeshPalette_opened 

MPC 33,90 kn

 

essence you rock! – ruž za usne

Novi ruž za usne essence you rock! će biti glavna zvijezda večeri na koncertu. Nanesi jednom, osigurava intenzivne i zavodljive usne tokom cijele noći.

 

  ess_YouRock_lipstain01           ess_YouRock_lipstain02

  01 let me in rose                 02 your pink is on fire

MPC 17,90 kn

 

essence you rock! – lak za nokte

Essence nudi idealnu liniju laka za nokte, s pet zadivljujućih boja daje tvom stilu završni izgled. Želimo vidjeti tvoje ruke u zraku!

 ess_YouRock_Nailpol01               ess_YouRock_Nailpol02

01 cut off the beige                                      02 love, peace and purple

ess_YouRock_Nailpol03             ess_YouRock_Nailpol04

03 kings of mints                                       04 let me in pink

 

ess_YouRock_Nailpol05

05 speed of light blue

MPC 13,90 kn

 

 

essence you rock! – mini četka za kosu

Neuredna kosa? Nema šanse! Praktična džepna četka za kosu vraća tvoje kovrče u formu nakon koncerta tvojeg omiljenog benda. Njezina praktična veličina idealna je za nošenje! Dostupno u 01 rock chick’s brush.

MPC 11,90 kn

ess_YouRock_pocketbrush       ess_YouRock_pocketbrush_opened

 

essence you rock! – osvježavajući sprej

Osvježavajuć i delikantnog mirisa s praktičnom pumpicom za špricanje je cijenjen kada plešeš cijelu noć! Nije iznenađenje da osvježavajući sprej za lice i tijelo nosi ime 01 rock chick’s refresher.

MPC 17,90 kn

ess_YouRock_refreshing_spray_b

 

Ova kolekcija se već mogla naći prije u Mulleru.Ja osobno nisam uspjela uloviti ništa od ove kolekcije,pa mi je ovo dobro došlo,sviđa mi se četka,sprej i lakići Smiješak s namigivanjem

Koji su vaši favoriti?

p.s. slike su ustupljene sa cosnova beauty stranice

srijeda, 16. siječnja 2013.

Look by Bipa Special efekt nr.3 metallic hollogram

 

Ovaj lakić imam već neko vrijeme,ali nikako da dođe na red.Totalno nezasluženo je gurnut u čošak jer je prekrasan,a i kada sam vidjela sunce,sjetila sam se da bi ga mogla i isprobati ;D

Može se nalakirati i samostalno,ali ipak dođe više do izražaja preko nekog drugog laka.Ja sam za podlogu stavila Essence C&G  #45 date with the night iz stare “postave” ,prva slika je u sjeni,a druga na suncu…

 

P1100004

P1100006

A sada stavite sunčane naočale jer slijedi ljepotan ;DD

P1100015

P1100023

P1100014

Na svim slikama je po jedan sloj oba laka + TC. Meni je prepre,slažete li se?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...