petak, 28. lipnja 2013.

Essence TE “guerilla gardening”-press release

 

ess_TD_GuerillaGardening

Ovaj stalak je vjerojatno većina vas već vidjela nedavno u Mulleru,a od kraja lipnja možete ga naći u svim DM drogerijama sa duplim stalkom.

Urbana jungla zove nakon zalaska sunca! Naoružani s lopaticama, kanticama za vodu i raznobojnim cvijećem vrijedni vrtlari guerilla gardeninga pretvaraju sumorna dvorišta u prekrasne oaze. Nova essence kolekcija “guerilla gardening” posvećena je zelenim pionirima u ljeto 2013. Botaničke nijanse poput svijetle i tamno zelene, kao i zemljano smeđe jako su bitne, kao i žarko roza i intenzivna crvena koje daju poseban osjećaj proljeća. Inovativni proizvodi garantiraju fantastično raspoloženje i osiguravaju da su guerilla djevojke savršeno opremljene. Apsolutni hit ove kolekcije je nail art velvet puder za cool efekte na tvojim noktima. Zato obuci svoje čizme i reci bye, bye dosadnim krajolicima! Misija: zeleni grad s faktorom dobrog raspoloženja.

essence guerilla gardening – sjenilo za oči

Prirodne oči: delikatna tekstura ovog sjenila dolazi u zemljano smeđoj, svjetlo-sivoj nijansi asfalta i svježe zelenoj te dočarava raskošne oči make-up stilova. Tri prirodna talenta osiguravaju prekrasan stil očiju.

MPC 15,90 kn

ess_GuerillaGardening_Eyeshadow0101 garden up!ess_GuerillaGardening_Eyeshadow0202 my piece land ess_GuerillaGardening_Eyeshadow0303 plant the planet

 

essence guerilla gardening – maskara za obrve

Smeđe obrve. Gel-like tekstura s suptilnom disperzijom boje osigurava da dovedeš svoje obrve u red! Svjetlija nijansa za plavuše i tamnija nijansa za brinete, za puno komplimenata.

MPC 17,90 kn

ess_GuerillaGardening_EyebrowMascara01

01 garden girls

ess_GuerillaGardening_EyebrowMascara02

02 my piece of land

 

 

essence guerilla gardening – ruž za usne

Matiraj svoj osmijeh! Nježan, baršunasti ruž za usne s modernim mat završetkom u intenzivnoj crvenoj i rozoj nijansi podsjeća na rano ljeto i osigurava prekrasne usne – čak i kada si u spontanoj noćnoj misiji spašavanja svijeta.

MPC 17,90 kn

ess_GuerillaGardeningLipCream01

01 mission flower

ess_GuerillaGardeningLipCream02 

02 floral glam

essence guerilla gardening – kremasto rumenilo

Kao crvena cikla: ovo rumenilo pruža ti prekrasne rumene obraze s puderastim završetkom. Kao da si provela dan na svježem zraku! Apsolutno bitno za sve urbane amazonke s grabljama i lopatom.

 MPC 17,90 kn

ess_GuerillaGardening_CreamToPowderBlush01ess_GuerillaGardening_CreamToPowderBlush02

01 mission flower                               02 floral glam

 

essence guerilla gardening – lak za nokte

Zeleni palac? Naravno! Dugotrajna tekstura laka za nokte sa super prekrivanjem boji tvoje nokte u boji limuna, zelenoj, rozoj ili crvenoj boji rajčice. S ovim bojama u vrtu je lakše nego ikad prije.

MPC 15,90 kn

ess_GuerillaGardening_Nailpolish01ess_GuerillaGardening_Nailpolish02

01 I’m the moss                                    02 plant the planet

ess_GuerillaGardening_Nailpolish03ess_GuerillaGardening_Nailpolish04

03 mission flower                                 04 floral glam

 

essence guerilla gardening – nail effect puder za nokte

Fa-moss! Inovativni baršunasti puder je pravi vrhunac za istinski stil noktiju! Jednostavno pospi na svježe lakirane nokte i proširi s multi effect četkicom. Tanka vlakna stvaraju cool, baršunasti izgled mahovine u zelenoj boji trave ili cvjetno rozoj.

MPC 17,90 kn

ess_GuerillaGardening_NailEffectPowderPackaging01ess_GuerillaGardening_NailEffectPowder01

                                        01 I’m the moss

ess_GuerillaGardening_NailEffectPowderPackaging02ess_GuerillaGardening_NailEffectPowder02

                                          02 mission flower

 

essence guerilla gardening – nail art multi effect četkica za nokte

Učini to sama! Lepezasta multi effect četkica stvara prekrasan stil noktiju i idealna je za nanošenje nail art velvet pudera za nokte. Tako izgleda savršeni (vrtlarski) alat ljepote.

MPC 17,90 kn

ess_GuerillaGardening_NailEffectBrush

01 to sweep is sweet

essence guerilla gardening – gumica za kosu

Slatka mala cvjetna glava.: šarena gumica za kosu u žarko crvenoj i rozoj drži tvoju kosu na mjestu dok ti uljepšavaš grad. A cool stvar je: unatoč njihovoj strukturi s utorima, gumice su dizajnirane na takav način da neće ostaviti nikakve dosadne kovrče u kosi kad ih skineš..

MPC 17,90 kn

ess_GuerillaGardening_HairTies01 guerilla girls

Kada sam ja bila u Mulleru,većina stvari koje sam htjela je bila razgrabljena,tako da ni nisam vidjela ništa osim gumica za kosu,kista i crvenog laka.Ovako na slikama sve izgleda primamljivo,pa ću morati škicnuti kako to izgleda uživo.A velvet puder i kist su mi preskupi,jer na eBayu dobijem cijele setove za te novce.

Što se vama sviđa,jeste li već nešto kupili iz ove kolekcije?

:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

3 komentara:

  1. Ovo je u našem DM-u več bilo ali sam nažalost kupila samo onaj effect roza za nokte, ali kasnije sam videla da je rozno i crveno rumenilo za lice jako pohvaljeno pa mi je žao što nisam i njih a i onaj rozni ruž za usne. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram da preskacem Essence u sirokom luku jer samo gomilam :D

    OdgovoriIzbriši
  3. imam rozo rumenilo, lip cream i flocking powder, sad moram u lov za crvenim rumenilom, bilo je rasprodano kad sam kupovala

    OdgovoriIzbriši

Hvala vam na vašim komentarima,Nina :**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...