utorak, 3. svibnja 2011.

A great haul & one swatch!


Opet sam malo pretjerala sa shopingom,ali kada sam ih vidjela nisam mogla odoljeti…

P5020012

P5020002

S lijeva na desno;
Golden Rose 329
Elegant Gabrini 344 (ne znam za tu marku čija je,ali ne smrdi kao kineski)
Golden Rose nail art 114
Elegant Gabrini 347
Golden Rose 334

Čitala sam po raznim blgovima kako svi hvale GR,pa sam ga i ja kupila,ali ja uopće nisam zadovoljna Tužni smiješakOvaj svijetlo plavi kod nanošenja treba jedno 10 premaza da bi prekrio nokat,toliko je proziran da je to  strašno…Ovaj tamno plavi je nešto bolji,treba “samo” 4 coata…Ne znam je to možda kopija,ili su stari lakovi,naime kupljeni su na tržnici,ali ako su svi takvi…Tužni smiješak
Ova dva Eleganta su ok,jedino je malo teže “uhvatiti” srćeka,ali kada su na noktu,prekrasni suSmiješak
Idemo dalje;

P5020007

S lijeva na desno;
Essence colour & go- mellow yellow
Essence multi dimension – Replay
Maybelline mini Colorama-Urban Orange Crveno srce
Essence magnetics –hex hex! i miracle shine
Essence colour & go-Where is the party?

Mellow yellow je jedna od najljepših žutih nijansi koje sam vidjela,jednostavno je prekrasna,isto tako i Urban Orange kojeg sam odmah nalakirala Smiješak s namigivanjem
Where is the party? mislim da vam ga ne moram previše predstavljati jer ste ga več vjerojatno vidjele,ili ga imate,meni je prekrasan,ne znam je li on holo ili chrom,presijava se sa ljubičaste na zelenu,1 coat je dosta,lijepo prekriva,i brzo se suši.
I naravno da ču ih sve isprobati i pokazati vam,ali prvo,kao što sam rekla,sam nalakirala Urban Orange.
Oduševljena sam sa bojom,nisam nikada do sada imala narančasti lak na noktimaSmiješakMalo me je šokirala boja,nekako sam mislila da je to više boja za tinejđere,ali me moja kćer uvjerila da mi super stoji,a pošto mi se boja sviđa,ostavila sam ga.
Boja je lijepa svijetlo narančasta sa sitnim shimmerom,lako se nanosi,dovoljan je jedan coat,i dosta brzo se suši.
Ja sam preko njega stavila matt i dodala kamenčiće.Na prvoj slici sam ostavila kažiprst bez matta,da vidite kako izgleda bez njega, a dalje su slike sa mattom….



P5030018
P5030023
P5030024

Savršena boja za ljeto,zar ne?
Kakva su vaša iskustva sa GR-om?
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Broj komentara: 7:

  1. eto, može narančasta s matom - meni se sviđaju ove bojice ali uz moj ten to kriminalno izgleda :-(
    gabrini su ti isto turski lakovi ;-)
    krasna kupovina, ja čekam... i čekam... samo ni sama ne znam šta :-p

    OdgovoriIzbriši
  2. Narandzasti mi je jako lep, cak i lepsi bez mata :)
    A sto se tice GR - ja sam zadovoljna njima. Srazmerno ceni kvalitet je odlican. Taj tamno plavi je moj omiljen (mislim da sam u toku prosle godine potrosila jedno 4-5 bocica). Moguce je da su ti losiji zbog stajanja na suncu na pijaci. Kad ih kupujes, biraj one tezge za koje vidis da nema sanse da dohvati sunce ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. NC- Hvala ti na informaciji,da sam znala,uzela bi ih više,bilo ih je sa svakakvim vrstama šljokica,od sitnih do zvjezdica...Ne sekiraj se,ni kod nas još nisu došli ti lakovi,opet smo išli u Osijek po njih,i opet nisam našla crni crackle....

    NFFT- Da,cijena je stvarno simbolična,a kupila sam ih na sajmu,tako da tko zna koliko su stari i gdje su već sve bili...Vidjela sam na netu da su u Zagrebu otvorili trgovinu samo sa njihovim proizvodima,a i našla sam gdje imaju zastupništvo u Zagrebu i tamo imaju i maloprodaju,pa kada budem išla u Zgb navratit ču tamo,možda mi se posreći pa nađem i kojeg flakiea ;)))

    OdgovoriIzbriši
  4. alo koka, trkom na moj blog, tamo je nagrada za tebe i tvoje noktiće ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlican ulov, slinim i zavidim :D Lijep mi je narancasti lak, svidja mi se i matiran i nematiran :) Imam tri Gabrini laka, jedan mat, jedan ljubicasti i jedan koraljni (neka boja ni crvena ni narancasta) i fini su mi, lijepo se mazu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. meni je GR dosta dobar, naročito ovi Nail Art obožavam radit s njima, imam ih 10tak.
    a lakovi obični, varira, Imam jedan crveni on mi je famozan ( ako hoćeš broj pošaljem ti, ne da mi se sad tražit) dok recimo ovaj što mi je "profilna slika" je neon žuti i njemu isto 2 coata nisu dovoljna. Crni GR mi je savršen na primjer što se prekrivenosti tiče... a imam neka 2 roza, užano slabo pokrivaju i slabo se suše.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne moraš,hvala ti,ne volim baš crvene boje...
    Kvaliteta vjerojatno ovisi o skladištenju,tko zna koliko ih drže u skladištu i u kojim uvjetima prije nego ih pošalju "van"...

    Irena- da je bio neki veći izbor boja kupila bih ja još par,ali su bile uglavnom one klasične boje koje već imam,pa nisam htjela "duplat" :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala vam na vašim komentarima,Nina :**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...